• Gratis verzending
  • Veilig winkelen
  • Customize uw sticker
  • Spoed levering
  • Advies op maat: 0316-712075

Over Auto Stickers.nl

Auto stickers is een nieuw en fris initiatief, waar bezoekers snel en overzichtelijk stickers kunnen bestellen. Ons bedrijf is ontstaan vanuit een team van mensen met jarenlange ervaring in het produceren van stickers in de zakelijke wereld.

Zoals de naam al aangeeft, hebben we het assortiment speciaal gericht op stickers voor bedrijven. Door de specifieke doelgroep kunnen maatwerk leveren en snel meedenken met aanvragen van onze bezoekers.

Een sticker die geschikt is voor zakelijke doeleinden dient naar onze visie mooie heldere kleuren te bevatten en daarnaast lang mee te gaan. Dat is een aanzienlijk verschil met consumenten toepassingen, waarbij de stickers vaak binnen of voor korte termijn wordt ingezet. Onze machines en inkten zijn daarom afgesteld op de hoogste print resolutie en we hanteren uitsluitend premium inkten die zeer weersbestendig zijn.

Door deze formule krijgt u een mooi product en is de levensduur van uw sticker optimaal. Zo blijft uw bedrijfsnaam zo lang mogelijk op een goede manier gepresenteerd en heeft u niet te maken met kleuren die snel vervagen en geen krassen kunnen opvangen.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten, via het contactformulier of via een bel-mij-terug verzoek.

Team Auto stickers

Waarom Auto stickers

Gratis verzending

Uw bestelling gratis verzonden en binnen enkele dagen thuis bezorgd

Veilig winkelen

U betaalt en winkelt bij BusinessStickers altijd veilig

Customize uw sticker

Selecteer uw eigen afmeting, aantal en afbeeldingen

Klantenservice

Onze medewerkers helpen u graag verder met uw bestelling

Onze service wordt beoordeeld met een 9,7 uit 10 door onze klanten (28 beoordelingen).